Különleges Gyermekek

Csillagszeműek, tehetséges gyerekek, extra szenzitív gyerekek, indigógyerekek, aranyelméjüek, különleges képességű gyerekek, kreatív gyerekek, kristálygyerekek, hiperaktív gyerekek, az új generáció…

GYERMEKEINK, AKIK SZEMÉBEN MÉG RAGYOG A FÉNY. NE ENGEDDJÜK ELVESZNI GYERMEKEINK SZEMÉBŐL A FÉNYT!

Indigó- és kristálygyerekek, fiatalok a korszakváltó különleges képességű, extra szenzitív új generáció 

Havonta egyszer Indigó, kristály kerekasztal rendezvény!

Következő: 2017 március 25.-én.

A felvételek, riportok láthatóak a youtub-on és a Civil Multi Média internetes TV. csatornán:

Az aranykor gyermekei műsorsorozat.

Alapító és vezető: Pállay Kovács Szilvia képzőművész, pedagógus, lélekgyógyász.

Új helyszínünk lehetőséget ad a kerekasztal után (20 óra után)a fiataloknak klub estet tartani. Célja: beszélgetés, barátságok, kapcsolatok kialakítása, életvezetési vagy lelki gondok megbeszélése, segítség nyújtása.

 Mottónk: Ne csak beszéljünk róluk, ne csak a könyvek szóljanak róluk, hanem ők maguk nyilatkozhassanak meg. Beszéljenek álmaikról, képességeikről, világnézetükről, gondjaikról, küldetésükről. Fórum, ahol elmondhatják, min szeretnének változtatni, miben segítenek nekünk és a Földnek, hogyan látnak, érzékelnek és alkotásaikkal a nyilvánosság elé léphetnek.     A főszereplők indigó- és kristály fiatalok/gyerekek, szülők.

Örömmel fogadom azon fiatalok, gyerekek és szülők jelentkezését, akik szívesen beszélnek magukról, világszemléletükről, képességeikről a kerekasztal szereplőjeként!

Pállay Kovács Szilvia: pkszilvia@gmail.com   fb.-on: indigó-kristály kerekasztal

A belépés ingyenes.  A helyszínen a támogató adományokat hálás köszönettel fogadom.

Idézet a Szellemi evolúció gyermekei c. könyvemből (2015  Bioenergetic Kiadó) :

"…A legnagyobb kihívás számukra az emberi érzelmi energiákhoz való alkalmazkodás, azoknak a megértése. Hasonlóan ahhoz, ahogy az indigógyermekeknek nincs fogékonyságuk a bűntudatra, a megalázkodásra és a hatalom előtti behódolásra, a kristályvibráció gyermekeinek nincs fogékonyságuk például a félelem érzésére (persze megijedni vagy izgulni ők is tudnak).

A félelem fontos érzés volt az emberek számára a fejlődés korai időszakában. Az egóval együtt segítette a túlélést. A hasznossága már véget ért, ennek ellenére a félelem érzése erőteljesen jelen van az emberek szívében. Ezek a gyermekek már túlléptek ezen, már nem hordozzák magukban, ösztönösen vagy a tudatalattiba beíródva. De megérzik a körülöttük lévők szívében lakozó félelmet. Ez negatívan hathat rájuk, vagy éppen ellenkezőleg, ők hatnak nyugtatóan a környezetükre. Vannak olyan kristálygyermekek is, akik rejtőzködésbe, képességeik elrejtésébe vonulnak. Tartózkodó viselkedést öltenek fel és nem akarják nyilvánosan megmutatni a képességeiket. Első látásra emiatt úgy tűnhetnek, mintha alázatosak és gyámoltalanok volnának. A kristálygyerekek szüleiként, nagyszüleiként vagy tanáraként szent és létfontosságú küldetésünk van. Spirituálisan arra vállalkoztunk, hogy ezeket a csodálatos gyerekeket végigvezessük egy olyan úton, amelyen megtarthatják magas spirituális frekvenciájuk finom egyensúlyát és hatni, munkálkodni tudnak vele mindannyiunk javára. Vállaltuk, hogy megtanítjuk őket a földi életre, testük megismerésére és megóvására, hogy fizikai élet szépségeit, örömeit feltárjuk előttük.

Flóra, 9 évesen írta 

Szélrázta virága

Szélrázta virága, dől fűre, fára.

Sápadt arca nem virít,

Nem mozgatja széltépte leveleit.

Megküzdök a téllel!

Suttogja a szája, de már belátja, nem bírja szívvel.

Szeme lezárul, teste elájul, de a menny kapuja kitárul.

Fent újra boldog és ünnepel,

Az Ég betakarja felhőlepellel.

 

Kovács Szilvi, 13 évesen írta:

A Fény Harcosa

Csillagként szállt alá az égből,

ember szültetett a holdfényből!

A sötétség korába lépett,

s változni hívta a népet.

Az emberiség fiatal volt még,

s a változásra nem állt még kész.

Beteg lett a lelke a földi világtól,

de tudta, nem térhet le a helyes irányról.

Alig bírta már elviselni az átkot,

de tovább harcolt, hogy megváltsa a világot.

„…Fénycseppből és csillagból teremtődtem. Amikor a fénycsepp ránk cseppent, különlegesek lettünk és életre keltünk…”

A leggyakrabban hozzám érkező gondokat a következő módon csoportosítottam:

Pirosak: Feszültség, stressz, félelmek és alvászavarok, családi vagy iskolai konfliktusok és mindezekből fakadó szorongás, bezárkózás vagy agresszió. Felfokozott érzékelés képessége miatti problémák.
Kékek: szétszórtság, koncentráció zavarok, túlpörgés, a memória zavarai, tanulási nehézségek. Tanulási módszerek hiánya.
Lilák: túlzott ragaszkodás, önzőség vagy túlzott lebegés a fantázia/természetfeletti világban, vagyis kiegyensúlyozatlanság, a spirituális vagy energetikai képességek zavarodottsága illetve meg nem értettsége.
Zöldek: Nincs is semmi gond, csak a gyermek különlegesen okos, tehetséges, kreatív, lelkes! Különlegesen empatikus, intuitív és csupa szív! Kilóg a környezetéből, esetleg egyedül van emiatt. Hogyan értsük meg és hogyan gondozzuk a tehetségét? Hogyan óvjuk meg őt a világ durvaságától, az iskola ártalmaitól?
Megtanítom a gyermeknek az energetikai tisztítás és feltöltődés módszereit és a tanulást segítő koncentrációt, összeszedettséget valamint a különleges képességeik, érzékeléseik megértését segítem. A gyermekekkel mindig a családdal/szülővel együttműködve, a gondokat komplex módon átlátva foglalkozom, hiszen a gyermek a környezetének tükre és része.

Egyéni segítő-lélekgyógyító-alkotó foglalkozásra bejelentkezés: pkszilvia@gmail.com vagy Telefonon: +36 20 38233 28

Idézet szülőktől és olvasóimtól kapott levélből: 

"Csodálattal követem munkásságod a kristály es indigó gyermekekkel. Mármint így távolból, a youtube előadásain keresztül jut el hozzam is New Yorkba a híretek. Bar nekem nincsenek gyermekeim de érdekel az új generációs gyermekekről minden. Csodák itt a Földön! – es nagyon nagy szükség van olyan tanítókra is mint jómagad, hogy tágítsák a szülők tudatat csodálatos gyermekeikről. Szükség van a tapasztalataidra, a tanácsaidra es örülök, hogy mindezt megosztod a Világgal. Sok-sok fényt kívánok utadon ebben a szép munkában! Szeretnem megvásárolni könyvedet es ha összedolgozunk, akkor sikeresen el is jut hozzam New Yorkba. "

Csilla, N.Y.

Balogh Béla író, spirituális tanító könyvajánlója:

Összehasonlítva mindazzal, ami ma az ezoterikusnak nevezett piacon megjelenik, Pállay Kovács Szilvia könyve egyértelműen kiemelkedik. Számomra, aki nem csak ezoterikus szemmel, hanem mérnök szemmel is vizsgálom, nagyon fontos, hogy az információ helytálló, az elmélet működőképes, és a gyakorlatban használható legyen.  Az Indigó- és kristálygyerekekről szóló könyv azonban több ennél. Nem csak arra vezeti rá a szülőket, hogy felismerjék, és másképp közelítsenek szeretett, de különleges, jelen társadalmi normákba és elvárásokba nehezen illeszkedő csemetéjükhöz. A nyitott, érdeklődő szülő a gyermek közvetítésével olyan világba léphet be, amelynek sok esetben még a létezéséről sem tudott.  Most viszont megtapasztalhatja, amint gyermeke elvezeti őt egy sokkal tágabb, színesebb, tisztább és boldogabb világ megismerésének irányába.  A gyermek rendelkezik ennek a világnak az előképével, vagy mennyei víziójával, és ezt igyekszik létrehozni, megteremteni a Földön. Ha akadályozod, megnehezíted a dolgát, és kudarcra ítéled magad. Ha segíted és támogatod, ha hajlandó vagy változni és tanulni, nem csak gyermekedet és önmagadat, de az egész bolygót is segíted.